Enneagrammet påbegynder uddannelse juni 2019
Kropsterapeut påbegynder uddannelse sidst i 2019

Alle kroppe er forskellige og fortæller hver deres helt egen unikke historie

Hvad er Enneagrammet - et Krak-kort over personlig udvikling.
https://michaelgroser.dk

Enneagrammet bruges også til bl.a. team-, salgs- og leder træning, fordi alle disse områder består af mennesker.

Enneagrammet er en psykologisk model, som beskriver ni ligeværdige personlighedtyper. Modellen forklarer bl.a. menneskers tanke- og adfærdsmønstre, værdier, motivation, overbevisninger, overlevelses strategier og meget mere. Kort sagt, hvorfor vi har de tanker og overbevisninger, vi har, og hvorfor vi opfører os, som vi gør. Måske ligeså vigtigt forklarer Enneagrammet indirekte, hvorfor vi ikke gør det, som andre synes ville være det naturlige at gøre i forskellige situationer. Enneagrammet er anerkendt af psykologer, psykiatere, frem- trænende virksomheds konsulenter og coach es verden over.

Enneagrammet er altså et let forståeligt landkort over ni persontyper, som kan vise dig den letteste og mest direkte vej til "den bedste udgave af dig selv" - uanset hvor du lige nu befinder dig.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvad er Krops terapi:
https://totum.dk 
Krops terapi er en behandlingsform, der skaber rum for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan ved at kombinere massage og det terapeutiske.

I dag er det anerkendt, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Og det er netop det, krops terapi tager udgangspunkt i. Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis. Oplevelser, erfaringer og følelser. Filosofien bag krops terapi er meget kort fortalt: hvis du ikke har det godt indeni, har du det heller ikke godt udenpå. U forløste konflikter, stress, anspændthed og traumer kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i kroppen eller i vores organer og muskler, og på sigt vil dette ofte føre til skavanker eller smerter, hvis ikke der bliver taget hånd om problemerne.

Krops terapi er en effektiv, dybdegående og forløsende massageform

I kombination med akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsketnik og frigørelse af led, så bruges krops terapi som en effektiv, dybdegående og forløsende massageform. Fokus i krops terapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Kropsterapi arbejder udfra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Ved krops terapi frigøres fysiske og psykiske spændinger, og på den måde aktiveres kroppen til at helbrede sig selv. Krops terapi kan både hjælpe folk med fysiske skavanker, spændinger og smerter og psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depression, også med låste følelser, som man måske slet ikke var klar over, at man havde.

"Ved krops terapi frigøres fysiske og psykiske spændinger,
og på den måde aktiveres kroppen til at helbrede sig selv."

Krops terapi møder dig lige der, hvor du netop er i livet

De fleste, som har prøvet krops terapi, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære. Og nogle oplever, at livet i det hele taget føles mere enkelt. At det, som før virkede uoverskueligt og umuligt, ikke længere er det, og at der pludseligt åbner sig nye veje og energi til at prøve dem af.

Krops terapi kan for mange mennesker skabe forandringer på følgende områder: stress, angst, traumer, gigt, smerter, ømhed, piskesmæld, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer, eksem, allergi, astma, fordøjelses problemer etc.

Krops terapi er et fantastisk værktøj til at hjælpe andre mennesker til at få en dybere forståelse af sig selv og det liv, de lever, og derigennem få det meget bedre!