Enneagrammet, jeg påbegynder uddannelse august 2018
Kropsterapeut, jeg påbegynder uddannelse september 2018

Jeg går i gang med uddannelsen kropsterapeut hos Totum i København
https://totum.dk

Alle kroppe er forskellige og fortæller hver deres helt egen unikke historie

Kropsterapi er en effektiv, dybdegående og forløsende massageform, der kombinerer akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik og frigørelse af led. Ved at kombinere massage og terapi frigøres fysiske og psykiske spændinger, og på den måde aktiveres kroppen til at helbrede sig selv. Fokus i kropsterapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne, fordi årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Vores krop reagerer ligesom vores følelser på de ting, der krydser vores vej gennem livet.
Den påvirkes både af fysiske og mentale oplevelser og udfordringer. Følelser og krop er forbundne fra naturens side. Sammen udgør de en betydningsfuld del af det at være menneske. Men måske er du ikke altid bevidst om, at følelser sætter spor i kroppen - særligt de følelser, som bliver undertrykt eller holdt tilbage. Det kan give smerter.
Smerter er kroppens måde at fortælle at den er i ubalance. Organerne reagerer, når vi praktiserer en uhensigtsmæssig livsførelse, eller bliver udsat for belastninger. Overser vi kroppens advarsler tilstrækkelig mange gange, brokker den sig efterhånden mere højlydt i form af f.eks. kroniske sygdomme. Foruden den følelsesmæssige og kropslige fornemmelse af frihed, får du øget kropsbevidsthed i en krop, som i højere grad udrenser affaldsstoffer. Til gavn for din indre balance.

Traumatiske oplevelser kan få mennesker til at lukke ned for sin sanselighed. Som en måde at beskytte sit dybere selv på. Det er kroppens sprog for "Nu kan jeg ikke klare mere, nu lukker jeg ned fra ydre påvirkning" Heldigvis kan fysisk og psykisk smerte forlades med den rette hjælp. På mange måder kan en behandling af en kropsterapeut sammenlignes med få lettet sit hjerte på en nonverbal måde. Du vil få en ekstra oplevelse og komme i kontakt med dybere lag af dig selv. Dybere forståelse af den menneskelige psyke og kroppens sprog, og hvordan kroppen og psyken hænger sammen. Kunne du tænke dig og bygge en bro mellem dit sjæl og krop ?

HUSK din krop husker Altid !


Hvad er Enneagrammet - et Krak-kort over personlig udvikling.
https://michaelgroser.dk

Enneagrammet bruges også til bl.a. team-, salgs- og ledertræning, fordi alle disse områder består af mennesker.

Enneagrammet er en psykologisk model, som beskriver ni ligeværdige personlighedstyper. Modellen forklarer bl.a. menneskers tanke- og adfærdsmønstre, værdier, motivation, overbevisninger, overlevelsesstrategier og meget mere. Kort sagt, hvorfor vi har de tanker og overbevisninger, vi har, og hvorfor vi opfører os, som vi gør. Måske ligeså vigtigt forklarer Enneagrammet indirekte, hvorfor vi ikke gør det, som andre synes ville være det naturlige at gøre i forskellige situationer. Enneagrammet er anerkendt af psykologer, psykiatere, frem- trædende virksomhedskonsulenter og coaches verden over.

Enneagrammet er altså et let forståeligt landkort over ni persontyper, som kan vise dig den letteste og mest direkte vej til "den bedste udgave af dig selv" - uanset hvor du lige nu befinder dig.