NADA behandler

Vores krop og sjæl er en helhed

Jeg er uddannet NADA behandler
https://nada-danmark.dk 

At bruge NADA med efterfølgende samtale, vil give dig en helhed med velvære for både din krop og dit sind.

Hvad er NADA?
Diplomgivende, godkendt og kompetencegivende uddannelse.
NADA er et non verbalt standardprogram udviklet i 1974 af psykiater Michael Smith og medarbejdere på Lincoln Hospital i South Bronx New York.

NADA er ikke en lægelig eller medicinsk behandling. NADA er ikke helbredende for en diagnose. NADA har vist sig virksom med gode erfaringer både fysisk og psykisk. NADA er et godt supplement til andre metoder som samtaler, medicinsk behandling, coaching, mindfulness, kropsterapi og andre former for udvikling.

Hvordan foregår en behandling?
Behandlingen består af 5 bitte små tynde sterile nåle, som sættes i bestemte punkter i hver øre, der kan evt. supplerende med flere nåle. Nålene sidder som udgangspunkt i øret i 45 min. Du vælger om du vil sidde eller ligge imens du nyder stille musik. Efterfølgende har du mulighed for, at få sat magnet kugler i ørerne for, at effektivisere processen, som efterfølgende kan sidde i op til 2 uger. 
Et forløb foregår i kortere eller længere varighed.


NADA anbefales / virker bl.a. til:
Fysisk symptomer: Søvnbesvær, hedeture, stress, højt BT, kvalme, kulde/svedfølelser, smerteklager, medicinbivirkninger, overgangsalderen, abstinenser og stoftrang
Psykiske symptomer: Angst, depression, uro, irritabilitet, svingende appetit, nedsat stemmeleje, ADHA og ADD