Terapeut

Jeg er uddannet som terapeut, Sexolog.
Et spørgsmål, jeg ofte bliver stillet:
Hvad er en sexolog?

Der kan opstå misforståelser omkring en sexolog.

En misforståelse kan være, at nogen mennesker tror, at en sexolog KUN taler om hvad der foregår fra navlen og ned.
Det kan jeg hermed fortælle, at der gør sexologer ikke, vi arbejder bestemt også med alt andet end sex.

For mit eget vedkommende er den fineste opgave, at møde netop dig der hvor du er. Vi sammen finder den bedste mulighed for dig. Jeg arbejder udefra mine flere uddannelser, mine mange års erfaringer med mennesker i alle livets udfordringer, og samtidig med mine personlige erfaringer har det givet mig gode egenskaber der respekterer og rummer hele mennesket. Jeg tror på, at vi alle kan finde svarene inde i os selv. Vi kan kontakte kroppens "hukommelse" og finde den grundlæggende årsag til problemet, og derved finde sandheden i os selv.  Det handler om samspillet, mennesket og deres historie bagved. Jeg har et ønske om, at hjælpe andre mennesker og inspirere mennesker til et mere balanceret og lykkeligt liv.
Samtalen hos mig tager altid udgangspunkt i hvem du er, hvor i livet du er og hvilken problemstillinger du ønsker hjælp til. I samtalen vil du blive set og hørt præcist som den du er - hvor du er. Det er min fineste opgave at møde dig netop lige hvor du er.

Jeg har store erfaringer og arbejde sammen med mennesker i svære udfordringer. Jeg er ikke i tvivl om, at du vil føle at jeg kan møde dig i dine svære udfordringer, med mine erfaringer både professionelt og med mine egen personlige erfaringer.
Det kan f.eks. handle om identitet, misbrug, tidligere misbrug, at være pårørende, parforhold, angst, sygdom både psykiatrisk eller somatisk lidelser, seksualitet, opvækst, stress, ensomhed, manglende energi i livet, skilsmisse, personlig udvikling samt helt almindelige andre udfordringer som du møder på din vej, og ønsker hjælp til.


Seksualiteten kan selvfølgelig også spille en rolle i det at være til. Seksualiteten har mange udtryk og er en naturlig del af den menneskelige personlighed. Det handler ikke kun om sex i min verden, men i høj grad om nærvær, intimitet, kærlighed, ømhed, selvværd, selvtillid, familie, parforhold, karriere og alle andre forskellige udfordringer. 

Det handler om kærlighed, kærlighed til os selv

Kærlighed er Ikke bare at have sex og sove sammen. Kærlighed er empati, omsorg, respekt og hengivenhed. Kærlighed er at være i stand til, at savne sin partner og at have frygten for at miste. Kærlighed er tanken om, at den man elsker er med dig, selvom de ikke er tæt på.

Så, ja en sexolog er en terapeut, der har speciale inden for de seksuelle og kærligheds mæssige områder. Det handler om at få kærligheden tilbage, komme tilbage til de gode samtaler.
I min verden er der aldrig noget der er for sent. Der er altid en mulighed for, at ændre og forbedre.

Kærlighed er noget du har i dig og noget du skal værne om. Pas godt på kærligheden og tag den ALDRIG forgivet !